DE LA CONCEPT

 După o primă întâlnire putem să va cunoaștem și să înțelegem viziunea voastră asupra evenimentului, să înțelegem dorințele și preferințele voastre. Pentru că și noi suntem o echipă, suntem un cuplu, de fiecare dată înțelegem atât visele ei, cât și preocupările lui.
Urmează un proces creativ într-o atmosferă relaxată în care hotărâm alături de voi conceptul întregii nunți, pe care îl vom declina mai apoi până la cel mai mic detaliu.
Vă vom prezenta în baza discuției inițiale ideile noastre prin intermediul unui plan și al unor schițe pentru a concretiza conceptul stabilit și pentru ca voi să puteți avea o imagine de ansamblu cât mai clară asupra celei mai deosebite zile de până acum.

IDEILE PRIND VIATA

 După ce hotărâm împreună conceptul și toate detaliile vine momentul să punem în practică tot ce am discutat. Moodboard-urile și mostrele sunt concepute să vă ajute în a lua decizia potrivită. Pregătim toate elementele de decor sau comandăm ce nu există în depozitul nostru, alegem cartoanele, desenăm, decupăm și aducem colecțiile de papetărie la viață. Înainte de ziua evenimentului aranjamentele florale, buchetul și toate detaliile iau forme deosebite în mâinile echipei noastre.
Dichisurile noastre vor face ca peste ani să vă amintiți această zi cu emoție și bucurie.

CELE DIN URMA DETALII

 În ziua evenimentului întreaga echipă va lucra cu dăruire și pasiune ca fiecare detaliu să fie conform planului și dorințelor voastre. Aranjarea meselor cu toate detaliile, amenajarea cu elementele de decor alese și înfrumusețarea spațiului cu toate aranjamentele florale vor exprima conceptul ales în toate detaliile. Acesta este momentul în care se vede pasiunea pe care o investim în tot ceea ce facem, în timp ce rămânem loiali dorințelor și aspirațiilor voastre.